Naan-brød

Traditionelt bages naanbrød i en tandoor-ovn af ler, men det kan også tilberedes derhjemme, hvilket kræver en non-stick-pande.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Naan-brød

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 120 g vand
  • 5 g sukker
  • 10 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 150 g smør
  • 350 g hvedemel type 500
  • 120 g yoghurt naturel, 2 % fedt
  • 15 g komprimeret bagegær
  • 5 g Rapsolie
  • 25 g persilleblade

Metode:

  1. Placer en skål på låget af koppen. Vej 150 gram blødt smør af i den. Tilsæt 2 fed hvidløg presset gennem en presse, den hakkede persille og en knivspids salt til det bløde smør. Bland det hele grundigt sammen. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover