Ærtegryde
Fløde af grønne ærter er en lækker og forfriskende nærende suppe. Opskriften er enkel, og du kan tilberede den på bare et par minutter.
Tilberedning: 15 min
Let
Tilberedning: 15 min
Let
Ingredienser:
- 400 g vand
- 1 g sort peber
- 20 g sojasauce
- 10 g frisk ingefær
- 100 g løg
- 6 g salt
- 4 g afskallede græskarkerner
- 200 g Kokosmælk
- 300 g porre
- 400 g Frosne grønne ærter
- 100 g Ghee klaret smør
Metode:
- Tilsæt 100 gram løg, der er skrællet og skåret i tern, 300 gram porre, der er renset og skåret i intervaller på 1 cm, og 4 skiver skrællet ingefær til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder. Skrab med en spatel fra væggene til bunden af bægeret.