Traditionel rødbedesuppe

Borsjtj er en traditionel suppe lavet af fermenteret rødbedesurdej. Den tilberedes i højtiderne, især i julen. Denne aromatiske suppe serveret med ravioli har mange amatører.

Tilberedning: 1h 45 min

Let

Traditionel rødbedesuppe

Tilberedning: 1h 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1300 g vand
  • 1 g Allehånde
  • 80 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g tørret merian
  • 10 g tørrede svampe
  • 1 g laurbærblade
  • 150 g løg
  • 5 g sukker
  • 20 g hvidløg
  • 100 g gulerødder
  • 100 g Æbler
  • 6 g salt
  • 50 g smør
  • 300 g rødbede
  • 100 g porre
  • 100 g selleri
  • 500 g rødbedesurdej - CVR
  • 2 g Stødt peber

Metode:

  1. Tilsæt 150 gram løg, der er skrællet og skåret i mindre stykker, 100 gram af den hvide del af porren, der er skåret i stykker på 1 cm, til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover