Traditionel rødbedesuppe
Borsjtj er en traditionel suppe lavet af fermenteret rødbedesurdej. Den tilberedes i højtiderne, især i julen. Denne aromatiske suppe serveret med ravioli har mange amatører.
Tilberedning: 1h 45 min
Let
Tilberedning: 1h 45 min
Let
Ingredienser:
- 1300 g vand
- 1 g Allehånde
- 80 g bouillonpasta - CVR
- 1 g tørret merian
- 10 g tørrede svampe
- 1 g laurbærblade
- 150 g løg
- 5 g sukker
- 20 g hvidløg
- 100 g gulerødder
- 100 g Æbler
- 6 g salt
- 50 g smør
- 300 g rødbede
- 100 g porre
- 100 g selleri
- 500 g rødbedesurdej - CVR
- 2 g Stødt peber
Metode:
- Tilsæt 150 gram løg, der er skrællet og skåret i mindre stykker, 100 gram af den hvide del af porren, der er skåret i stykker på 1 cm, til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder.