Bouillonpasta - 1/2 portion
Hjemmelavet bouillonpasta er en meget værdifuld opskrift, det er en basisingrediens, der vil optræde i mange Cookover-opskrifter, så den bør ikke mangle i dit køleskab. Det er den naturlige essens af smag og vil helt sikkert forbedre dit arbejde i køkkenet.
Tilberedning: 1h
Medium

Tilberedning: 1h
Medium
Ingredienser:
- 7 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 1 g laurbærblade
- 5 g svampe
- 10 g løvstikke
- 220 g løg
- 10 g hvidløg
- 150 g gulerødder
- 120 g salt
- 120 g porre
- 100 g selleri
- 70 g Rapsolie
- 15 g Dildfrø
- 50 g Knoldselleri
- 30 g persilleblade
- 50 g Persillerod
Metode:
- Sæt en skål på et låg uden kork, og rist en vægt. Vej 220 gram løg af i skålen sammen med skallerne. Læg derefter løgene over på et skærebræt.