Purløgsolie

Aromatiserede olier er et interessant alternativ til olivenolie eller andre fine koldpressede olier. Du kan servere dem til frisk brød, som man gør i Sydeuropa, til at dryppe over flødesupper eller endda i hovedretter. Purløgsolie har en smuk grøn farve og en intens, men mild og let sødlig smag. Vi anbefaler at lave "purløgsmayonnaise" på basis af den.

Tilberedning: 2h 20 min

Let

Purløgsolie

Tilberedning: 2h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 200 g Purløg
  • 700 g Rapsolie

Metode:

  1. Kom olien i en kop, og varm den op i 1 minut ved 60 °C på 3 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover