Tranebær i en krukke

Dette er en opskrift på en enkel tranebærsyltetøj, som du kan lave på meget kort tid. Det er et lækkert tilbehør til stegt kød, patéer, bløde, modnede eller røgede, grillede oste, der serveres varme. Tranebær er som bekendt også kendt for deres værdifulde sundhedsfordele, så det er ikke kun for smagens skyld, at det er værd at have dem i sit spisekammer.

Tilberedning: 25 min

Let

Tranebær i en krukke

Tilberedning: 25 min

Let

Ingredienser:

  • 150 g vand
  • 400 g sukker
  • 150 g rødvin
  • 500 g tranebær

Metode:

  1. Sæt en spisepind i bægeret. Tilsæt 400 gram sukker, 150 gram tør rødvin og 150 gram vand til bægeret. Kog uden prop i 5 minutter ved 1 omdrejning ved 120 °C.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover