Græskar-pasta

Græskarpasta er ikke kun velsmagende, men også fuld af vitaminer og fibre, hvilket gør den perfekt til en efterårs- og vintermenu. Dette tilbehør har en fløjlsblød, cremet konsistens takket være brugen af hokkaidogræskar, mens jordnøddesmørret har givet det en unik karakter.

Tilberedning: 1h

Medium

Græskar-pasta

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 30 g sojasauce
  • 200 g rødløg
  • 50 g soltørrede tomater
  • 120 g Jordnøddesmør
  • 1 g Chiliflager
  • 3 g salt
  • 50 g citronsaft
  • 1500 g græskar
  • 80 g Rapsolie

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C med termofunktionen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover