Cashewcreme med chokoladesmag

En populær chokolade- og nøddecreme, som smager godt til stort set alt. Den passer godt til pandekager, alle slags søde kager, brød eller desserter. I dette tilfælde er de klassiske hasselnødder byttet ud med søde cashewnødder.

Tilberedning: 5 min

Let

Cashewcreme med chokoladesmag

Tilberedning: 5 min

Let

Ingredienser:

  • 120 g brun farin
  • 200 g cashewnødder
  • 1 g salt
  • 200 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 60 g Kakaopulver 16 %.

Metode:

  1. Tilsæt cashewnødder i koppen. Mal i 10 sekunder ved hastighed 12. Skrab med en spatel fra væggene til bunden af koppen. Mal igen i 10 sekunder ved 12 omdrejninger. Skrab med en spatel fra væggene til bunden af koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover