Pizza ricotta e pistacchi

En klassisk skinkepizza beriget med fløjlsblød, cremet ricotta og aromatiske, sprøde ristede pistacienødder. At lægge nogle af de fine ingredienser på pizzaen efter bagning er en traditionel metode til at fremhæve deres kvaliteter.

Tilberedning: 1h 15 min

Let

Pizza ricotta e pistacchi

Tilberedning: 1h 15 min

Let

Ingredienser:

  • 420 g hvedemel
  • 240 g vand
  • 110 g ekstra jomfru olivenolie
  • 150 g ricotta-ost
  • 4 g chilipeber
  • 15 g frisk basilikum
  • 250 g mozzarella
  • 150 g Prosciutto skinke
  • 180 g løg
  • 8 g sukker
  • 8 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 35 g Pistacienødder
  • 15 g komprimeret bagegær
  • 700 g Tomatpassata

Metode:

  1. I en kop tilsættes 420 gram mel type 00 (evt. type 450), 15 gram frisk gær (evt. 1,5 teskefuld tørret), 1 teskefuld sukker og 240 gram vand. Ælt i 3 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover