Pizza - hurtig dej

En hurtig version af den klassiske italienske pizzadej. Dejens hæveproces, som tager mange timer, er forkortet til kun 1 time.

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Pizza - hurtig dej

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 420 g hvedemel
  • 240 g vand
  • 40 g ekstra jomfru olivenolie
  • 5 g sukker
  • 6 g salt
  • 15 g komprimeret bagegær

Metode:

  1. Tilsæt 420 gram mel af type 00 (eller type 450), 15 gram frisk gær (eventuelt 1,5 teskefuld tørret), 1 teskefuld sukker og 240 gram vand i koppen. Ælt i 3 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover