Knödel med kalvekød og kantareller
Udsøgte dumplings med en subtil smag af kantareller og mælkeagtigt kalvekød, fremhævet med sødmen fra porrer stuvet i smør. Det hele er indhyllet i en gul kantarelsvamplignende tynd og elastisk dej.
Tilberedning: 1h 20 min
Medium

Tilberedning: 1h 20 min
Medium
Ingredienser:
- 400 g hvedemel
- 180 g vand
- 60 g bouillonpasta - CVR
- 1 g gurkemeje
- 30 g ekstra jomfru olivenolie
- 50 g forårsløg
- 200 g semulje
- 400 g Kantareller
- 200 g løg
- 8 g hvidløg
- 6 g salt
- 20 g Brødkrummer
- 100 g smør
- 120 g Hele hønseæg
- 150 g porre
- 10 g persilleblade
- 600 g Kalveskuldre
Metode:
- Tilsæt 400 gram mel af type 00 eller type 405-450, 1 teskefuld salt, 1/2 teskefuld gurkemeje, 2 æg, 180 gram vand og 30 gram olivenolie i koppen. Ælt i 3 minutter ved 40 °C med en hastighed på 6 omgange.