Knödel med kalvekød og kantareller

Udsøgte dumplings med en subtil smag af kantareller og mælkeagtigt kalvekød, fremhævet med sødmen fra porrer stuvet i smør. Det hele er indhyllet i en gul kantarelsvamplignende tynd og elastisk dej.

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Knödel med kalvekød og kantareller

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 400 g hvedemel
  • 180 g vand
  • 60 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g gurkemeje
  • 30 g ekstra jomfru olivenolie
  • 50 g forårsløg
  • 200 g semulje
  • 400 g Kantareller
  • 200 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 20 g Brødkrummer
  • 100 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 150 g porre
  • 10 g persilleblade
  • 600 g Kalveskuldre

Metode:

  1. Tilsæt 400 gram mel af type 00 eller type 405-450, 1 teskefuld salt, 1/2 teskefuld gurkemeje, 2 æg, 180 gram vand og 30 gram olivenolie i koppen. Ælt i 3 minutter ved 40 °C med en hastighed på 6 omgange.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover