Dampede nudler

Dette er en opskrift på lækre, luftige boller, der er hurtige at tilberede. De fungerer godt som en selvstændig snack eller som tilbehør til hovedretter som gryderetter, stegt kød i sauce, men også til vegetariske retter. Dampede boller kan også serveres søde med creme fraiche og årstidens frugt.

Tilberedning: 50 min

Let

Dampede nudler

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 600 g hvedemel
  • 1300 g vand
  • 5 g sukker
  • 3 g salt
  • 40 g komprimeret bagegær
  • 50 g Rapsolie

Metode:

  1. Skær 16 firkanter ud af bagepapiret med en side på ca. 9 cm. Læg dem til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover