Spaghetti al pomodoro fresco
Pasta i en frisk tomatsauce er noget af en udfordring. De tilsyneladende simpleste retter viser sig at være de sværeste. Hemmeligheden er at få tomaterne til at fordampe hurtigt, så de ikke falder helt fra hinanden under tilberedningen og bevarer deres friske, karakteristiske smag.
Tilberedning: 35 min
Medium
Tilberedning: 35 min
Medium
Ingredienser:
- 4000 g vand
- 1 g sort peber
- 100 g skalotteløg
- 15 g chilipeber
- 25 g frisk basilikum
- 200 g spaghetti-nudler
- 30 g kogesalt
- 200 g burrataost
- 5 g sukker
- 32 g hvidløg
- 1 g salt
- 60 g smør
- 700 g tomater
- 80 g olivenolie
Metode:
- Sæt en skål på låget af koppen, og vej 60 gram smør af. Skær det i stykker, og læg det i fryseren.