Spaghetti al pomodoro fresco

Pasta i en frisk tomatsauce er noget af en udfordring. De tilsyneladende simpleste retter viser sig at være de sværeste. Hemmeligheden er at få tomaterne til at fordampe hurtigt, så de ikke falder helt fra hinanden under tilberedningen og bevarer deres friske, karakteristiske smag.

Tilberedning: 35 min

Medium

Spaghetti al pomodoro fresco

Tilberedning: 35 min

Medium

Ingredienser:

  • 4000 g vand
  • 1 g sort peber
  • 100 g skalotteløg
  • 15 g chilipeber
  • 25 g frisk basilikum
  • 200 g spaghetti-nudler
  • 30 g kogesalt
  • 200 g burrataost
  • 5 g sukker
  • 32 g hvidløg
  • 1 g salt
  • 60 g smør
  • 700 g tomater
  • 80 g olivenolie

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej 60 gram smør af. Skær det i stykker, og læg det i fryseren.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover