Italiensk ravioli med laks og ricotta

Udsøgte dumplings med laks og ricotta krydret på italiensk vis. Se selv, hvordan denne moderne kombination kan smage indkapslet i en klassisk dumpling-form.

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Italiensk ravioli med laks og ricotta

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Ingredienser:

  • 400 g hvedemel
  • 180 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g gurkemeje
  • 30 g ekstra jomfru olivenolie
  • 3 g citronskal
  • 250 g ricotta-ost
  • 25 g frisk basilikum
  • 600 g Laksefilet
  • 50 g Middelhavs-CVR-pasta
  • 1 g Chiliflager
  • 200 g semulje
  • 6 g salt
  • 120 g Hele hønseæg

Metode:

  1. Kom 400 gram mel type 00 eller 405-450, 1 teskefuld salt, ½ teskefuld gurkemeje, 2 æg, 180 gram vand og 30 gram olivenolie i en kop. Ælt i 3 minutter ved 40 grader med en hastighed på 6 omgange.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover