Italiensk ravioli med laks og ricotta
Udsøgte dumplings med laks og ricotta krydret på italiensk vis. Se selv, hvordan denne moderne kombination kan smage indkapslet i en klassisk dumpling-form.
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Ingredienser:
- 400 g hvedemel
- 180 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g gurkemeje
- 30 g ekstra jomfru olivenolie
- 3 g citronskal
- 250 g ricotta-ost
- 25 g frisk basilikum
- 600 g Laksefilet
- 50 g Middelhavs-CVR-pasta
- 1 g Chiliflager
- 200 g semulje
- 6 g salt
- 120 g Hele hønseæg
Metode:
- Kom 400 gram mel type 00 eller 405-450, 1 teskefuld salt, ½ teskefuld gurkemeje, 2 æg, 180 gram vand og 30 gram olivenolie i en kop. Ælt i 3 minutter ved 40 grader med en hastighed på 6 omgange.