Mascarponecreme til kager

Mascarponecreme har mange anvendelsesmuligheder inden for konfekture og kan bruges som fyld i småkager, macarons eller til at smøre på kager. Du kan også tilsætte den til isdesserter, da den giver slikket en unik cremet konsistens.

Tilberedning: 5 min

Let

Mascarponecreme til kager

Tilberedning: 5 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g Mascarpone
  • 50 g CVR-sukker
  • 500 g 36% fløde
  • 30 g citronsaft

Metode:

  1. Åbn koppen. Kom 500 gram velafkølet mascarponeost i bægeret, 500 gram velafkølet 36 % fløde, 4 spiseskefulde flormelis og 3 spiseskefulde citronsaft. Tilsæt 3 spiseskefulde citronsaft. Luk koppen med et korklåg.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover