Pesto alla Calabrese

Pesto alla Calabrese er en lækker og karakteristisk variant af den traditionelle italienske pestosauce, som stammer fra den sydlige region Calabrien. Denne region er kendt for sine krydrede og kraftige smage, og denne pesto er ingen undtagelse. Den består normalt af en kombination af friske ingredienser, der tilsammen skaber en syrlig, aromatisk og let skarp sauce.

Tilberedning: 20 min

Let

Pesto alla Calabrese

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 200 g rød peber
  • 60 g ekstra jomfru olivenolie
  • 1 g Chilipulver
  • 5 g frisk basilikum
  • 50 g grana padano-ost
  • 150 g soltørrede tomater
  • 60 g sorte oliven
  • 20 g marinerede kapers
  • 3 g salt
  • 30 g citronsaft
  • 160 g Tunfisk i olie

Metode:

  1. Åbn koppen. Tilsæt 50 gram grana padano-ost skåret i mindre stykker til bægeret. Luk bægeret med et låg med prop.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover