Pesto alla Calabrese
Pesto alla Calabrese er en lækker og karakteristisk variant af den traditionelle italienske pestosauce, som stammer fra den sydlige region Calabrien. Denne region er kendt for sine krydrede og kraftige smage, og denne pesto er ingen undtagelse. Den består normalt af en kombination af friske ingredienser, der tilsammen skaber en syrlig, aromatisk og let skarp sauce.
Tilberedning: 20 min
Let
Tilberedning: 20 min
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 200 g rød peber
- 60 g ekstra jomfru olivenolie
- 1 g Chilipulver
- 5 g frisk basilikum
- 50 g grana padano-ost
- 150 g soltørrede tomater
- 60 g sorte oliven
- 20 g marinerede kapers
- 3 g salt
- 30 g citronsaft
- 160 g Tunfisk i olie
Metode:
- Åbn koppen. Tilsæt 50 gram grana padano-ost skåret i mindre stykker til bægeret. Luk bægeret med et låg med prop.