Tyrkisk rød linsesuppe
Tyrkisk rød linsesuppe, også kendt som ''mercimek çorbası'', er en populær og velsmagende suppe fra det tyrkiske køkken. Den er enkel at tilberede, men ekstremt smagfuld og mættende, og den er meget populær i Tyrkiet og i udlandet. og i udlandet.
Tilberedning: 50 min
Let
Tilberedning: 50 min
Let
Ingredienser:
- 1600 g vand
- 1 g sort peber
- 100 g bouillonpasta - CVR
- 12 g chilipeber
- 200 g rød peber
- 100 g Bulgur gryn
- 500 g tomatpassata
- 100 g Couscous
- 2 g Tørret mynte
- 150 g løg
- 15 g hvidløg
- 12 g salt
- 100 g olivenolie
- 20 g persilleblade
- 200 g tørre røde linsefrø
Metode:
- Åbn koppen. Tilsæt 20 gram vasket og tørret persille skåret i mindre stykker til bægeret. Luk bægeret med korklåget.