Pizza - klassisk dej

Her er den mest basale opskrift på dej til italienske tynde og sprøde pizzaer.

Tilberedning: 6h 30 min

Medium

Pizza - klassisk dej

Tilberedning: 6h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 450 g hvedemel
  • 300 g vand
  • 8 g salt
  • 6 g komprimeret bagegær
  • 50 g olivenolie

Metode:

  1. I en kop tilsættes 6 gram frisk gær (3 gram tørret gær er valgfrit), 300 gram vand og 450 gram type 00-mel (500 g type 450-mel). Ælt i 3 minutter. Fortsæt æltningen i 4 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover