Valnødde- og bananbrød

Dette er en sparsommelig kage, som giver dig mulighed for at bruge de meget modne bananer, der ofte findes i vores køkken.

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Valnødde- og bananbrød

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 200 g brun farin
  • 12 g bagepulver
  • 1 g salt
  • 240 g Hele hønseæg
  • 100 g valnødder
  • 600 g Bananer
  • 200 g Rapsolie

Metode:

  1. Tilsæt 100 gram valnødder til koppen. Kværn i 5 sekunder ved hastighed 15. Overfør til en skål. Sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover