Tom kha-suppe

En af de mest genkendelige thailandske kokossupper. Tom kha er en mild suppe med kylling og masser af forfriskende ingefær, citrongræs og kaffirlime.

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Tom kha-suppe

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Ingredienser:

  • 1400 g vand
  • 40 g ingefær
  • 80 g kalk
  • 25 g frisk koriander
  • 30 g brun farin
  • 80 g sojasauce
  • 120 g skalotteløg
  • 3 g spidskommen
  • 1 g korianderfrø
  • 40 g fiskesauce
  • 150 g Shimei-svampe
  • 1 g citrongræs
  • 1 g Kaffir limeblade
  • 16 g hvidløg
  • 800 g Kokosmælk
  • 45 g sesamolie
  • 1200 g Kyllingelår

Metode:

  1. I en kop tilsættes 120 gram skalotteløg, 40 gram ingefær og 4 fed hvidløg. Hak 10 sekunder ved hastighed 12. Skrab med en spatel fra siderne til bunden af koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover