Ungarsk leche

Leczo, også kendt som ''lecso'', er en traditionel ungarsk ret, som også er meget populær i Polen. Det er en velsmagende og aromatisk ret, som består af grøntsager, primært peberfrugter, tomater, løg og tilsætning af stærke og søde peberfrugter. og sød peber. De steges traditionelt i afsmeltet svinefedt.

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Ungarsk leche

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Ingredienser:

  • 3 g sort peber
  • 450 g rød peber
  • 200 g gul peber
  • 14 g stærkt paprikapulver
  • 28 g Sød paprikapulver
  • 150 g Grøn peberfrugt
  • 600 g løg
  • 15 g sukker
  • 12 g salt
  • 500 g tomater
  • 100 g svinefedt
  • 700 g Tomatpassata

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej 600 gram løg af, som er skrællet og skåret i tern på 1 cm. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover