Ungarsk leche
Leczo, også kendt som ''lecso'', er en traditionel ungarsk ret, som også er meget populær i Polen. Det er en velsmagende og aromatisk ret, som består af grøntsager, primært peberfrugter, tomater, løg og tilsætning af stærke og søde peberfrugter. og sød peber. De steges traditionelt i afsmeltet svinefedt.
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Ingredienser:
- 3 g sort peber
- 450 g rød peber
- 200 g gul peber
- 14 g stærkt paprikapulver
- 28 g Sød paprikapulver
- 150 g Grøn peberfrugt
- 600 g løg
- 15 g sukker
- 12 g salt
- 500 g tomater
- 100 g svinefedt
- 700 g Tomatpassata
Metode:
- Sæt en skål på låget af koppen, og vej 600 gram løg af, som er skrællet og skåret i tern på 1 cm. Sæt skålen til side.