Polsk lechon
Leczo med pølse er en vidunderlig kombination af grøntsager, pølse og aromatiske krydderier. Det er en populær ret i mange lande, bl.a. Polen, Ungarn og andre regioner i Centraleuropa. De grundlæggende ingredienser i lechos med pølse er peberfrugter, tomater, løg, pølse og krydderier. Paprika, både sød og stærk peberfrugter, både søde og stærke, giver retten dens karakteristiske smag og farve. Løgene og tomaterne giver dybde i smagen og tekstur.
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Tilberedning: 1h 10 min
Medium
Ingredienser:
- 3 g sort peber
- 350 g rød peber
- 150 g gul peber
- 4 g stærkt paprikapulver
- 500 g svinekødspølse
- 700 g tomatpassata
- 14 g Sød paprikapulver
- 150 g Grøn peberfrugt
- 400 g løg
- 15 g sukker
- 400 g Courgetter
- 12 g salt
- 500 g tomater
- 40 g Rapsolie
Metode:
- Sæt en skål på låget af koppen, og vej 400 gram løg, der er skrællet og skåret i i 1 cm store tern. Sæt skålen til side.