Polsk lechon

Leczo med pølse er en vidunderlig kombination af grøntsager, pølse og aromatiske krydderier. Det er en populær ret i mange lande, bl.a. Polen, Ungarn og andre regioner i Centraleuropa. De grundlæggende ingredienser i lechos med pølse er peberfrugter, tomater, løg, pølse og krydderier. Paprika, både sød og stærk peberfrugter, både søde og stærke, giver retten dens karakteristiske smag og farve. Løgene og tomaterne giver dybde i smagen og tekstur.

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Polsk lechon

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Ingredienser:

  • 3 g sort peber
  • 350 g rød peber
  • 150 g gul peber
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 500 g svinekødspølse
  • 700 g tomatpassata
  • 14 g Sød paprikapulver
  • 150 g Grøn peberfrugt
  • 400 g løg
  • 15 g sukker
  • 400 g Courgetter
  • 12 g salt
  • 500 g tomater
  • 40 g Rapsolie

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej 400 gram løg, der er skrællet og skåret i i 1 cm store tern. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover