Chokoladekage med kirsebær

Chokoladekage med kirsebær er en lækker og overraskende velsmagende kombination, der perfekt kombinerer den intense smag af chokolade med kirsebærrenes saftighed.

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Chokoladekage med kirsebær

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 4 g bagepulver
  • 200 g CVR-sukker
  • 200 g smør
  • 240 g Hele hønseæg
  • 250 g hvedemel type 550
  • 600 g kirsebær
  • 40 g Kakaopulver 16 %.

Metode:

  1. Placer en skål på låget af koppen. Vej 200 gram sigtet mel, 4 spiseskefulde kakao og 1 teskefuld bagepulver. Bland det hele sammen. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover