Rødkål

Rødkål er et fremragende tilbehør til kød og hovedretter. Rødkål smager godt til andesteg, oksekødsroulade og schlesiske dumplings.

Tilberedning: 55 min

Let

Rødkål

Tilberedning: 55 min

Let

Ingredienser:

  • 200 g vand
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 100 g Vineddike
  • 100 g løg
  • 60 g sukker
  • 200 g Æbler
  • 6 g salt
  • 600 g rødkål
  • 20 g hvedemel type 550
  • 100 g Rapsolie

Metode:

  1. Åbn koppen. Tilsæt 300 gram kål skåret i 3 cm stykker til bægeret. Luk bægeret med låg og prop. Hak i 25 sekunder ved 10 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover