Blomkål kogt med brødkrummer i smør

Dampet blomkål bevarer de fleste af sine vitaminer og næringsværdier. Toppet med brunede brødkrummer kan det være en selvstændig ret eller et tilbehør til mange lækre hjemmelavede retter.

Tilberedning: 45 min

Let

Blomkål kogt med brødkrummer i smør

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 700 g vand
  • 6 g salt
  • 70 g Brødkrummer
  • 100 g smør
  • 1500 g Blomkål

Metode:

  1. Åbn koppen. Hæld 700 gram vand i koppen. Luk koppen med et låg uden prop. Placer første etage af dampkogeren på låget. Læg den vaskede, bladløse blomkål i den, og drys den med 1 teskefuld salt. Dæk dampkogeren med låget. Kog i 35 minutter ved 130 grader.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover