Svinekødspaté
Denne traditionelle svinepaté, der er tilberedt af flere typer kød, vil glæde dig med sin cremede konsistens og intense smag.
Tilberedning: 2h 30 min
Let
Tilberedning: 2h 30 min
Let
Ingredienser:
- 400 g vand
- 1 g muskatnød
- 1 g Allehånde
- 1 g laurbærblade
- 6 g tørret merian
- 4 g granuleret hvidløg
- 350 g løg
- 24 g salt
- 100 g smør
- 120 g Hele hønseæg
- 400 g Svineskulder
- 100 g Almindelige hvederuller
- 400 g Svinenakke
- 100 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 400 g Kyllingelever
- 600 g Udbenet svinekød
Metode:
- Tilsæt 350 gram løg til koppen. Hak 10 sekunder ved hastighed 10. Skrab fra siderne med en spatel ned i bunden af koppen. Tilsæt 100 gram smør og steg i 10 minutter ved 130 grader med en hastighed på 4 omdrejninger.