Svinekødspaté

Denne traditionelle svinepaté, der er tilberedt af flere typer kød, vil glæde dig med sin cremede konsistens og intense smag.

Tilberedning: 2h 30 min

Let

Svinekødspaté

Tilberedning: 2h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 400 g vand
  • 1 g muskatnød
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 6 g tørret merian
  • 4 g granuleret hvidløg
  • 350 g løg
  • 24 g salt
  • 100 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 400 g Svineskulder
  • 100 g Almindelige hvederuller
  • 400 g Svinenakke
  • 100 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 400 g Kyllingelever
  • 600 g Udbenet svinekød

Metode:

  1. Tilsæt 350 gram løg til koppen. Hak 10 sekunder ved hastighed 10. Skrab fra siderne med en spatel ned i bunden af koppen. Tilsæt 100 gram smør og steg i 10 minutter ved 130 grader med en hastighed på 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover