Penne a'la Norma
Pasta a'la norma har fået sit navn af den italienske forfatter Nino Martoglio. Da han smagte denne ret, udbrød han »dette er norma« og roste den fremragende smag af saucen, som han mente burde blive standard.
Tilberedning: 35 min
Let
Tilberedning: 35 min
Let
Ingredienser:
- 500 g vand
- 1 g sort peber
- 10 g chilipeber
- 1 g oregano
- 25 g frisk basilikum
- 250 g pasta
- 120 g løg
- 5 g sukker
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 250 g auberginer
- 60 g parmesanost
- 80 g olivenolie
- 600 g Tomater på dåse (i skiver)
Metode:
- Tilsæt 3 pillede fed hvidløg, 1/2 chilipeber og 120 gram løg, der er pillet og skåret i mindre stykker, til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder.