Flødesuppe med linser og græskar

En varmende og mættende flødesuppe baseret på en filosofi om farverige smagskombinationer.

Tilberedning: 40 min

Let

Flødesuppe med linser og græskar

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 850 g vand
  • 1 g hvid peber
  • 1 g muskatnød
  • 60 g ekstra jomfru olivenolie
  • 200 g 30% fløde
  • 5 g chilipeber
  • 2 g røget paprika
  • 100 g Appelsinjuice
  • 250 g linser
  • 120 g Middelhavs-CVR-pasta
  • 300 g løg
  • 16 g hvidløg
  • 500 g græskar

Metode:

  1. Kom 300 gram løg hakket i mindre stykker, 4 pillede hvidløgsfed, 1/2 chilipeber (valgfrit) i blenderen. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 60 gram olivenolie. Steg uden kork i 6 minutter ved 110 °C ved 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover