Flødesuppe med linser og græskar
En varmende og mættende flødesuppe baseret på en filosofi om farverige smagskombinationer.
Tilberedning: 40 min
Let
Tilberedning: 40 min
Let
Ingredienser:
- 850 g vand
- 1 g hvid peber
- 1 g muskatnød
- 60 g ekstra jomfru olivenolie
- 200 g 30% fløde
- 5 g chilipeber
- 2 g røget paprika
- 100 g Appelsinjuice
- 250 g linser
- 120 g Middelhavs-CVR-pasta
- 300 g løg
- 16 g hvidløg
- 500 g græskar
Metode:
- Kom 300 gram løg hakket i mindre stykker, 4 pillede hvidløgsfed, 1/2 chilipeber (valgfrit) i blenderen. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 60 gram olivenolie. Steg uden kork i 6 minutter ved 110 °C ved 4 omdrejninger.