Dampede kyllingefrikadeller med kartoffelsalat
Mør dampet kylling serveret med en klassisk kartoffelsalat er en ret, du kan tilberede på bare 50 minutter, og som vil tilfredsstille alle.
Tilberedning: 50 min
Medium

Tilberedning: 50 min
Medium
Ingredienser:
- 1000 g vand
- 1 g sort peber
- 800 g kyllingefilet
- 20 g sojasauce
- 200 g rødløg
- 30 g Vineddike
- 10 g hvidløg
- 6 g salt
- 20 g citronsaft
- 40 g Sennep
- 50 g bihonning
- 1000 g sene kartofler
- 70 g solsikkeolie
- 25 g persilleblade
Metode:
- Åbn koppen. Tilsæt 25 gram persilleblade til bægeret. Luk bægeret med korklåget. Hak i 5 sekunder ved 20 o/min. Åbn bægeret. Overfør persillen fra bægeret til en stor skål.