Flødesuppe med ristede peberfrugter

Under ristningen bliver peberfrugterne ekstremt søde og får en let røget aroma, saften, de indeholder, karamelliseres, og smagen koncentreres. Her er en opskrift på en mousseline-creme med smag af grillede peberfrugter i middelhavsstil.

Tilberedning: 1h

Let

Flødesuppe med ristede peberfrugter

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 680 g vand
  • 150 g 30% fløde
  • 14 g sød paprika
  • 10 g chilipeber
  • 150 g tomatpassata
  • 1 g røget paprika
  • 70 g Middelhavs-CVR-pasta
  • 150 g løg
  • 5 g hvidløg
  • 135 g gulerødder
  • 1000 g rød peber
  • 50 g olivenolie
  • 210 g sene kartofler
  • 60 g Persillerod

Metode:

  1. I en kop tilsættes 1 pillet hvidløgsfed, 150 gram løg skåret i mindre stykker og 1/2 chilipeber. Hak 10 sekunder med en hastighed på 10 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover