Flødesuppe med ristede peberfrugter
Under ristningen bliver peberfrugterne ekstremt søde og får en let røget aroma, saften, de indeholder, karamelliseres, og smagen koncentreres. Her er en opskrift på en mousseline-creme med smag af grillede peberfrugter i middelhavsstil.
Tilberedning: 1h
Let
Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 680 g vand
- 150 g 30% fløde
- 14 g sød paprika
- 10 g chilipeber
- 150 g tomatpassata
- 1 g røget paprika
- 70 g Middelhavs-CVR-pasta
- 150 g løg
- 5 g hvidløg
- 135 g gulerødder
- 1000 g rød peber
- 50 g olivenolie
- 210 g sene kartofler
- 60 g Persillerod
Metode:
- I en kop tilsættes 1 pillet hvidløgsfed, 150 gram løg skåret i mindre stykker og 1/2 chilipeber. Hak 10 sekunder med en hastighed på 10 omdrejninger.