Gærdej - alsidig

Dette er en grundopskrift, som du kan bruge til at lave alle slags gærkager, kager, croissanter og doughnuts. Hvis du følger vores instruktioner, vil du være i stand til at i stand til at tilberede gærdej også til salte og tørre snacks.

Tilberedning: 1h 53 min

Let

Gærdej - alsidig

Tilberedning: 1h 53 min

Let

Ingredienser:

  • 615 g hvedemel
  • 16 g Vaniljesukker
  • 135 g sukker
  • 100 g smør
  • 40 g æggeblommer fra høns
  • 350 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 30 g komprimeret bagegær
  • 10 g solsikkeolie

Metode:

  1. Tilsæt 350 gram mælk i koppen. Opvarm i 2 minutter ved 40 °C på 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover