Ravioli med græskar

Ravioli med græskar er delikate ravioli fyldt med en cremet puré af bagt græskar. Den subtile smag af græskar blander sig perfekt med den tynde dej og skaber en unik ret med en karakteristisk efterårs- og vintersmag.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ravioli med græskar

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 400 g hvedemel
  • 1 g sort peber
  • 1 g muskatnød
  • 5 g gurkemeje
  • 60 g ekstra jomfru olivenolie
  • 6 g frisk rosmarin
  • 100 g grana padano-ost
  • 1000 g hokkaido-græskar
  • 20 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 300 g Hele hønseæg

Metode:

  1. Skær 1000 gram græskar i halve. Udhul kernehuset. Skær i mindre stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp græskarret med 4 spsk olivenolie, krydr med salt, tilsæt 2 kviste rosmarin og knuste 4 fed hvidløg for smagens skyld. Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter. Sæt til side til afkøling.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover