Ravioli med græskar
Ravioli med græskar er delikate ravioli fyldt med en cremet puré af bagt græskar. Den subtile smag af græskar blander sig perfekt med den tynde dej og skaber en unik ret med en karakteristisk efterårs- og vintersmag.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
![Ravioli med græskar](https://euimagesd2h2yqnfpu4gl5.cdn5th.com/smart/user_res/bay16819965692175i9i/content/168450022813c7c8d8581.jpg)
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 400 g hvedemel
- 1 g sort peber
- 1 g muskatnød
- 5 g gurkemeje
- 60 g ekstra jomfru olivenolie
- 6 g frisk rosmarin
- 100 g grana padano-ost
- 1000 g hokkaido-græskar
- 20 g hvidløg
- 6 g salt
- 300 g Hele hønseæg
Metode:
- Skær 1000 gram græskar i halve. Udhul kernehuset. Skær i mindre stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp græskarret med 4 spsk olivenolie, krydr med salt, tilsæt 2 kviste rosmarin og knuste 4 fed hvidløg for smagens skyld. Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter. Sæt til side til afkøling.