Frittata-Italiensk omelet

En god weekendmorgenmad for hele familien. Dampkogning og et højt indhold af grøntsager gør dette til et hurtigere og sundere alternativ til traditionelle spejlæg eller omeletter. Retten smager også godt kold og er let at dele, så du kan tage den med på arbejde eller på farten.

Tilberedning: 40 min

Let

Frittata-Italiensk omelet

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 70 g grana padano-ost
  • 50 g soltørrede tomater
  • 300 g Courgetter
  • 2 g salt
  • 480 g Hele hønseæg
  • 100 g porre
  • 100 g spinat
  • 70 g olivenolie
  • 30 g persilleblade

Metode:

  1. I en ren og tør kop lægges 70 gram grana padano-ost skåret i mindre stykker. Kværn i 30 sekunder ved hastighed 20. Overfør til en skål.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover