Valmuefrø kage

I Polen har vi valmuefrøkake og i Slovakiet har vi også valmuefrøkake.

Tilberedning: 2h

Medium

Valmuefrø kage

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 200 g smør
  • 500 g hvedemel
  • 800 g mælk (2%)
  • 20 g olie
  • 120 g æggeblomme
  • 120 g honning
  • 40 g lyse sultanas
  • 16 g Vaniljesukker
  • 40 g tørrede abrikoser
  • 40 g svesker
  • 60 g valnødder
  • 70 g Kandiseret appelsinskal
  • 80 g sukker
  • 3 g salt
  • 300 g blå birkesfrø
  • 40 g komprimeret bagegær

Metode:

  1. Tilsæt 300 gram tørrede valmuefrø til koppen. Kværn i 1 minut ved 20 rpm. Hæld indholdet af koppen i en skål og skyl koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover