Boeuf Strogonow
En enkel, men yderst elegant ret i én gryde med en rig og kompleks smag.
Tilberedning: 50 min
Let
Tilberedning: 50 min
Let
Ingredienser:
- 350 g vand
- 45 g bouillonpasta - CVR
- 200 g rød peber
- 1 g friskkværnet peber
- 2 g stærkt paprikapulver
- 14 g Sød paprikapulver
- 220 g løg
- 15 g sukker
- 3 g salt
- 50 g smør
- 600 g oksemørbrad
- 30 g hvedemel type 550
- 300 g friske dyrkede svampe
- 20 g Rapsolie
- 25 g tomatkoncentrat 30%.
- 100 g Tomatpassata
- 150 g Syltet agurk
Metode:
- Kom 50 gram smør skåret i mindre stykker i koppen. Smelt i 1 minut og 30 sekunder ved 100 °C med 1 omdrejning.