Boeuf Strogonow

En enkel, men yderst elegant ret i én gryde med en rig og kompleks smag.

Tilberedning: 50 min

Let

Boeuf Strogonow

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 350 g vand
  • 45 g bouillonpasta - CVR
  • 200 g rød peber
  • 1 g friskkværnet peber
  • 2 g stærkt paprikapulver
  • 14 g Sød paprikapulver
  • 220 g løg
  • 15 g sukker
  • 3 g salt
  • 50 g smør
  • 600 g oksemørbrad
  • 30 g hvedemel type 550
  • 300 g friske dyrkede svampe
  • 20 g Rapsolie
  • 25 g tomatkoncentrat 30%.
  • 100 g Tomatpassata
  • 150 g Syltet agurk

Metode:

  1. Kom 50 gram smør skåret i mindre stykker i koppen. Smelt i 1 minut og 30 sekunder ved 100 °C med 1 omdrejning.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover