Bagte kødboller med hasselback-kartofler

En lækker og enkel ret, som vil tilfredsstille og mætte hele familien. Den ser ekstremt imponerende og appetitligt ud.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Bagte kødboller med hasselback-kartofler

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 200 g vand
  • 65 g bouillonpasta - CVR
  • 10 g tørret merian
  • 500 g rød peber
  • 20 g Dijon-sennep
  • 3 g oregano
  • 8 g frisk rosmarin
  • 10 g chilipeber
  • 100 g Brødkrummer
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 700 g Hakket kalkunkød
  • 200 g løg
  • 20 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 60 g Hele hønseæg
  • 100 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 50 g parmesanost
  • 50 g Rapsolie
  • 700 g sene kartofler

Metode:

  1. I en kop afvejes 200 gram skrællet løg, pillet og skåret i mindre stykker og 10 gram pillet hvidløg. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover