Bagte kødboller med hasselback-kartofler
En lækker og enkel ret, som vil tilfredsstille og mætte hele familien. Den ser ekstremt imponerende og appetitligt ud.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 200 g vand
- 65 g bouillonpasta - CVR
- 10 g tørret merian
- 500 g rød peber
- 20 g Dijon-sennep
- 3 g oregano
- 8 g frisk rosmarin
- 10 g chilipeber
- 100 g Brødkrummer
- 4 g Sød paprikapulver
- 700 g Hakket kalkunkød
- 200 g løg
- 20 g hvidløg
- 3 g salt
- 60 g Hele hønseæg
- 100 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 50 g parmesanost
- 50 g Rapsolie
- 700 g sene kartofler
Metode:
- I en kop afvejes 200 gram skrællet løg, pillet og skåret i mindre stykker og 10 gram pillet hvidløg. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger.