Valmue-kage
Valmuekage er en af de mest polske kager ... ikke kun til jul! Prøv denne opskrift på en valmuekage fyldt til randen med saftigt valmuefyld fra Coocovera.
Tilberedning: 2h
Medium
Tilberedning: 2h
Medium
Ingredienser:
- 500 g hvedemel
- 40 g lyse sultanas
- 16 g Vaniljesukker
- 40 g tørrede abrikoser
- 50 g rom
- 60 g valnødder
- 70 g Kandiseret appelsinskal
- 80 g sukker
- 3 g salt
- 200 g smør
- 300 g blå birkesfrø
- 120 g æggeblommer fra høns
- 40 g svesker uden kerner
- 800 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 40 g komprimeret bagegær
- 120 g bihonning
- 20 g Rapsolie
Metode:
- Kom 300 g tørrede birkes i koppen. Luk koppen med et låg med en prop. Kværn i 1 minut ved 20 omdrejninger.