Valmue-kage

Valmuekage er en af de mest polske kager ... ikke kun til jul! Prøv denne opskrift på en valmuekage fyldt til randen med saftigt valmuefyld fra Coocovera.

Tilberedning: 2h

Medium

Valmue-kage

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 500 g hvedemel
  • 40 g lyse sultanas
  • 16 g Vaniljesukker
  • 40 g tørrede abrikoser
  • 50 g rom
  • 60 g valnødder
  • 70 g Kandiseret appelsinskal
  • 80 g sukker
  • 3 g salt
  • 200 g smør
  • 300 g blå birkesfrø
  • 120 g æggeblommer fra høns
  • 40 g svesker uden kerner
  • 800 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 40 g komprimeret bagegær
  • 120 g bihonning
  • 20 g Rapsolie

Metode:

  1. Kom 300 g tørrede birkes i koppen. Luk koppen med et låg med en prop. Kværn i 1 minut ved 20 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover