Traditionel saltning i saltlage (pålæg)

Traditionel saltning i saltlage (charcuteri).

Tilberedning: 72h

Medium

Traditionel saltning i saltlage (pålæg)

Tilberedning: 72h

Medium

Ingredienser:

  • 800 g vand
  • 8 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 2 g tørret merian
  • 4 g korianderfrø
  • 1 g Enebær
  • 40 g syltesalt
  • 40 g kogesalt
  • 20 g sukker
  • 25 g hvidløg

Metode:

  1. Kom alle de tørre ingredienser i en blandekop, og mal i 1 minut ved 20 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover