Kartoffelkugler med fåreost

Bryndza haluszki er Slovakiets mest populære ret, en kombination af små kartoffelboller, bryndza (fåreost) og stegt bacon.

Tilberedning: 1h

Medium

Kartoffelkugler med fåreost

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 75 g mælk (2%)
  • 160 g bryndza
  • 5 g salt
  • 70 g Hele hønseæg
  • 170 g hvedemel type 550
  • 200 g Udbenet røget bacon
  • 50 g Rapsolie
  • 1000 g sene kartofler
  • 12 g Kartoffelstivelse

Metode:

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kom dem i en kop. Kværn i 2 minutter og 15 sekunder ved hastighed 12.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover