Tortilla med chorizo

En luftig omelet med kartofler og den traditionelle, karakteristiske spanske chorizopølse er en lækker idé til en mættende morgenmad.

Tilberedning: 1h

Medium

Tortilla med chorizo

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 150 g chorizopølse
  • 150 g løg
  • 16 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 360 g Hele hønseæg
  • 150 g olivenolie
  • 500 g sene kartofler

Metode:

  1. Læg en skål på låget af en kop uden prop, og vej 500 gram kartofler ned, skrællet, vasket og skåret i tern. Drys med 1 teskefuld salt, bland og sæt til side. Vej 150 gram chorizopølse i tern af i en anden skål, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover