Risotto med svampe
I højsæsonen anbefaler vi at bruge friske svampe, mens du uden for sæsonen kan erstatte dem med frosne svampe. Svamperisotto er en ret fra Norditalien. Denne opskrift er perfekt som hurtig aftensmad, ikke kun efter en vellykket svampeplukning, da dens smag kan nydes stort set hele året rundt.
Tilberedning: 35 min
Let
Tilberedning: 35 min
Let
Ingredienser:
- 600 g vand
- 50 g bouillonpasta - CVR
- 1 g laurbærblade
- 1 g friskkværnet peber
- 80 g skalotteløg
- 80 g ekstra jomfru olivenolie
- 250 g svampe
- 80 g grana padano-ost
- 200 g arborio-ris
- 20 g trøffelolie
- 8 g hvidløg
- 50 g smør
- 100 g tør hvidvin
- 6 g persilleblade
Metode:
- Læg en håndfuld persille, skåret i 5 cm lange stykker, i en tør kop. Hak i 5 sekunder ved 20 o/min. Overfør til en anden skål.